Veneen Perämoottorihuolto

Olet tässä: Etusivu - Palvelut - Veneen Perämoottorihuolto

UUTISIA

09/2019

SYKSY SAAPUU, PERÄMOOTTORIT HUOLTOON!

Kun varaat perämoottorin huollon syyskuun aikana Venemaailma Raisioon saat huollon yhteydessä ämpärin + veneen pesuaineen kaupan päälliseksi.

(Ämpäreitä rajoitettu määrä)

VARAA AIKA JESSELTÄ 0503672715

 

Turun alueelle on muodostunut uusi venehuollon keskittymä, kun Onnela Palvelut ja Venemaailma  ovat yhdistäneet voimansa tarjoten vanhoille ja uusille asiakkailleen veneiden ja venemoottorien huolto- ja asennustöitä entistä laajemmalla kapasiteetilla.

Huolto toimii Rymättylässä uudessa osoitteessa Salonkyläntie 600 ja  Haunisissa Venemaailman isossa ja modernissa huoltohallissa osoitteessa Tuotekatu 13 Raisio. Uskomme vahvasti, että yhdistynein voimin ja kummankin erikoisosaamisalueet yhdistämällä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä tehokkaammin ja joustavammin.

Meille on jo kertynyt monia tyytyväisiä asiakkaita erityisesti Naantalin ja Rymättylän seudulla ja Venemaailma on jo monille tuttu toimija Kauppakeskus Myllyä vastapäätä. Nyt molempien yritysten laadukkaat palvelut ovat tarjolla kaikille Turun seudun veneilijöille hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön johdosta ja olemme varmoja, että myös asiakkaamme tulevat olemaan palveluihimme entistä tyytyväisempiä.

 

Perämoottoreiden huollot

Veneen ja moottoreiden määräaikaishuollot pidentävät veneen ja moottorin käyttöikää. Jälleenmyyntiarvo säilyy ja voit huoletta veneillä koko veneilykauden ilman turhia murheita.

Palveluihimme kuuluu:

  • perämoottorien korjaus
  • perämoottorien määräaikaishuolto
  • Honda ja Mercury perämoottorien takuuhuolto

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous oman perämoottorisi korjauksesta tai huollosta:

Puh: 050 367 2715 / Jesse
Sähköposti: info@onnelapalvelut.fi
Lomakkeella

Back to top