Perämoottorihuolto

Perämoottorien säännöllinen huolto ja korjaus ovat elintärkeitä toimenpiteitä veneen suorituskyvyn ja luotettavuuden varmistamiseksi. Onnela Palvelut tarjoavat kattavia huoltopalveluita kaikenkokoisille perämoottoreille, riippumatta niiden merkistä tai mallista.

Erikoistumisemme kattaa laajan valikoiman moottoreita, mukaan lukien suositut Honda- ja Mercury-merkit

Monipuoliset Huoltopalvelut

Tarjoamme sekä määräaikaishuoltoja että tarpeen mukaan tehtäviä korjauksia. Määräaikaishuollot ovat tärkeitä, sillä säännöllisesti huollettu moottori on paitsi luotettavampi, myös tehokkaampi ja taloudellisempi käyttää.

Tarpeen vaatiessa suoritamme myös perusteellisia korjauksia, kuten vaurioituneiden osien vaihdon, sähköjärjestelmän korjaukset ja polttoainejärjestelmän huollot. Nämä korjaukset voivat olla välttämättömiä, mikäli moottori oireilee, kuten käy epätasaisesti, on käynnistyksissä hankala tai kuluttaa normaalia enemmän polttoainetta.

Erikoistunut huolto Honda- ja Mercury-perämoottoreille

Honda- ja Mercury-moottorit ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja luotettavuudesta, mutta myös ne vaativat säännöllistä huoltoa pitääkseen yllä nämä ominaisuudet. Meillä on valmistajien hyväksymät työkalut ja erikoistunut tietotaito kattavien koulutusten kautta näiden moottorien huoltotoimenpiteisiin ja korjauksiin.

Lisäksi tarjoamme virallisia takuuhuoltoja, mikä tarkoittaa, että voimme suorittaa huollot valmistajan määrittelemien standardien mukaisesti ja käyttää ainoastaan alkuperäisiä varaosia.

Luotettava kumppani perämoottorihuollossa

Tarjoamme asiantuntevaa, luotettavaa ja kustannustehokasta huoltoa, joka takaa, että voit nauttia vesillä olosta huolettomasti. Oli kyseessä sitten rutiinihuolto tai kattava korjaus, me huolehdimme siitä, että perämoottorisi toimii erinomaisesti.

Miksi huollattaa perämoottorisi meillä?

  • Kattava Huolto: Tarjoamme perusteellista ja ehkäisevää huoltoa, joka varmistaa optimaalisen suorituskyvyn, pidentää moottorin käyttöikää ja vähentää kalliita korjauksia.
  • Asiantuntevat ammattilaiset: Sertifioidut ammattilaiset, joilla on erityiskoulutus ja vuosien kokemus perämoottorien huolloista
  • Laadukkaat Osat: Käytämme korjauksissa ja vaihdoissa vain laadukkaita alkuperäisosia, jotka takaavat kestävyyden ja yhteensopivuuden tietyn moottorimallin kanssa.