Onnela Palvelut – Asiantuntijasi verhoilupalveluissa

Onnela Palvelut tarjoaa huippulaatuisia verhoilupalveluita, jotka tuovat uutta elämää kalusteillesi. Olipa kyseessä suosikkisohvasi uudistaminen, arvokkaan perintökalusteen korjaaminen tai veneesi istuimien uudelleenverhoilu, me autamme.

Huonekalujen verhoilu

Kun kotisi kalusteet alkavat näyttää kuluneilta tai eivät enää sovi sisustukseesi, Onnela Palvelut tarjoavat ammattitaitoista huonekalujen verhoilua Naantalin Rymättylässä. Verhoilemme monenlaiset huonekalut, kuten sohvat, nojatuolit ja ruokapöydän tuolit, käyttäen vain parhaita materiaaleja, jotka lisäävät huonekalujesi kestävyyttä ja mukavuutta. 

Laajan materiaalivalikoimamme ansiosta löydät varmasti täydellisen vaihtoehdon tarpeisiisi, olipa kyseessä sitten ylellinen nahka, trendikäs kangas tai kestävä synteettinen materiaali.

Veneiden verhoilu

Veneesi on merkittävä investointi, ja sen ylläpito on tärkeää sen arvon ja käyttöiän säilyttämiseksi. Olemme erikoistuneita veneistuinten ja patjojen verhoiluun sekä venekuomujen ja pressujen korjauksiin. Käytämme materiaaleja, jotka kestävät UV-säteilyä sekä suolavettä ja estävät homeen muodostumista. Näillä meriolosuhteisiin soveltuvilla materiaaleilla varmistamme venekalusteidesi pitkäkestoisuuden. 

Verhoiluttamalla veneesi patjat, voit saada merkittävästi lisää käyttömukavuutta ja toiminnallisuutta unohtamatta tietenkään uudistettua ulkoasua.

Ajoneuvojen verhoilu

Verhoomopalveluihimme kuuluvat myös ajoneuvojen verhoilut jotka ulottuvat henkilöautoista asuntoautoihin ja matkailuautoihin. Verhoilupalvelumme kattaa kaiken yksinkertaisista istuinkorjauksista koko ajoneuvon sisätilojen uudistamiseen. Käyttämämme materiaalit on valittu kestämään auton sisätiloissa vallitsevia olosuhteita, kuten lämpötilan vaihteluita ja jatkuvaa käyttöä. Ajoneuvoverhoilussa teemme ainoastaan penkkejä, joissa ei ole airbag-turvalaitteistoa joten vanhemmat harrasteautot ovat ominta alaamme.

Erityisesti matkailuautoille ja -vaunuille tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka tekevät matkustamisesta mukavampaa ja tehokkaampaa. Näihin kuuluvat mukautetut nukkumisjärjestelyt ja muut sisustuselementit, jotka kestävät matkailun tuomat haasteet.

Miksi valita Onnela Palvelut?

  • Ammattitaitoinen käsityö: Vuosien kokemus erilaisista projekteista verhoilualalla takaa tarkkuuden ja upean lopputuloksen.
  • Laadukkaat materiaalit: Valitsemme parhaat kankaat ja materiaalit kestävyyden ja käyttötarkoituksen mukaan.
  • Yksilöllinen palvelu: Jokainen projekti alkaa asiakkaan tarpeiden kartoituksella, jotta valmis työ on varmasti toiveiden mukainen